image1 image2 image3

De komende tijd zijn de volgende workshops gepland:

18 mei van 9 tot 4 workshopdag Poppenmaken

Op deze workshopdag kun je zelf kiezen welke pop je zou willen maken. Dat kan een lijsje zijn, een knuffelpop, een Joris of misschien wel iets heel anders. De keuze die je daarin hebt is helemaal vrij.

De dag begint rond 9 uur en onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we lekker aan de slag. Tussendoor pauzeren we voor een eenvoudige lunch die ik zal verzorgen.
Rond 4 uur zal de dag ten einde zijn. Misschien is je pop dan nog niet helemaal af, maar ik zorg dat je voldoende kennis hebt om hem of haar thuis af te maken.

De kosten van een workshopdag zijn 35 euro. De materialen zijn eventueel bij mij verkrijgbaar en die kosten komen er dan nog bij.

Wil je ook komen? Of meer informatie? Stuur me dan gerust een berichtje.

 

24 mei 10.00 tot 15.30 workshopdag Joris maken

Op deze workshopdag maken we een Joris. Je kunt er voor kiezen het naaimachinewerk vooraf thuis te doen met de materialen die ik je opstuur of dit door mij te laten doen voor je komt. De kleur is door jezelf te bepalen.

De dag begint rond 10 uur en onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we lekker aan de slag. Tussendoor pauzeren we voor een eenvoudige lunch die ik zal verzorgen.
Rond half 4 sluiten we de dag af.

De totale kosten van deze workshopdag inclusief de materialen voor Joris zijn 40 euro.