image1 image2 image3

Op dit moment zijn er geen workshops gepland.

Ik werk met groepen van maximaal 4 mensen. Het is ook mogelijk om alleen een workshop te volgen.

Wil je graag een workshop volgen? Stuur me dat gerust een email om een afspraak te maken. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het is mogelijk om bij mij thuis in Oosterhout een workshop te volgen van een hele dag.

Als je thuis het voorwerk kunt doen op de naaimachine, is aan het einde van de dag je pop zo goed als af. Met duidelijke aanwijzingen ben je dan in staat de pop thuis zelf verder af te maken.

Mocht je het naaiwerk hier willen doen, dan zal het ongeveer 1,5 dag in beslag nemen.

Soms plan ik zelf workshopdata. Het is echter ook mogelijk om in overleg met mij een workshop te plannen: bij voorkeur met een groepje van minimaal 1 of maximaal 4. De workshopdagen kunnen ook in het weekend gepland worden.

Een workshopdag begint, afhankelijk van wat we gaan maken, om 9 of 10 uur en duurt dan tot 4 of 5 uur.

De kosten voor een workshop zijn 35,00 euro, exclusief materiaal.

Voor meer informatie of aanmelden: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 280 70 887

Op afspraak kun je bij mij thuis in Oosterhout in een klein groepje een knuffel of pop naar keuze maken. De inloopcursus beslaat een ochtend of een middag. De mogelijkheden daarvoor zijn maandagochtend, dinsdag, vrijdag of in het weekend. De inloopcursus duurt van 9 tot half 12 of van 1 tot half 4 en de kosten bedragen 10,00 euro.

Het is mogelijk je eigen materialen mee te nemen, maar ze zijn ook bij mij aan te schaffen.


Wil je meer informatie of je aanmelden dan kan dat per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon: 06 280 70 887